Video's

Profile Repair

Opdracht van Profile Repair
Profile Repair is een bedrijf dat een reparatiemethode voor caravanwanden exploiteert. Profile Repair gaf Fort Fotografie & Video Producties opdracht tot het ontwikkelen van een productfilm waarbij vooral de voordelen van het reparatiesysteem tot uiting moesten komen. Bovendien moest het gehele reparatieproces compleet en op boeiende wijze worden gepresenteerd. Klik op de afbeelding om het resultaat te zien.

Gemeente Hoogeveen

Nieuwe website gemeente Hoogeveen.

De Gemeente Hoogeveen gaf Fort Fotografie & Video Producties opdracht een korte impressie te maken van de lancering van de nieuwe site van deze gemeente. De vernieuwde site moest tot uitdrukking komen via de pc en via een vrije presentatie met Grafitti. De aangeleverde muziek moest dragend zijn voor de film. Klik op de afbeelding om het resultaat te zien.

ICH

Opening CO2 neutraal gebouw ICH.
ICH gaf Fort Fotografie & Video Producties opdracht een video te maken tbv de opening van het nieuwe gebouw van ICH. De producten en diensten van ICH moesten de revue passeren. Tevens was de opdracht aandacht te besteden aan het CO2 neutrale gebouw en het werken in een maatschappelijk verantwoorde onderneming (MVO). Het gebouw werd ge-opend door wethouder Anno Wietze Hiemstra.